Hírek, aktualitások

I. Jótékonysági Piac 2019. december 19. 10:00 I. Jótékonysági Piac

A miskolci Búzatéri Piac szervezte azt a programot, mely során a város jótékonysági klubjai bemutatkozhattak, és egyben ismét egy nemes cél érdekében adományt gyűjthettek. A Miskolci Első Lady LC tagjai örömmel vettek részt az eseményen és a maguk által készített dísztárgyakkal, könyvekkel, játékokkal készültek.

bővebben arrow_forward
Lions Szépségnap 2019 2019. november 09. 11:00 Lions Szépségnap 2019

2019.11.09-én második alkalommal tartotta meg a Miskolci Első Lady Lions Klub a Lions Szépségnapot, ahol fodrászok, kozmetikusok, masszőrök és manikűrösök vállalták, hogy munkájukat jótékonysági célra fordítják. A program során a Vakok és Gyengénlátók BAZ Megyei Egyesületének 35 tagját tudták fogadni, és megszépíteni.

bővebben arrow_forward
Disznókő Lions szüret 2019 2019. szeptember 30. 10:00 Disznókő Lions szüret 2019

Idén harmadik alkalommal került sor az Első Miskolci Lions Club és az Első Miskolci Lady Lions Club által szervezett szüretre, ahol a Vakok és Gyengénlátók Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Egyesületének tagjait látták vendégül. A helyszínt és a szürethez szükséges eszközöket a Disznókő Tokaj Szőlőbirtok biztosította.

bővebben arrow_forward

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba