Láthatatlan vacsorával ünnepelte 20. születésnapját a Miskolc Lady Lions Club

Különleges rendezvénnyel, egy láthatatlan vacsorával ünnepelte 20. születésnapját a Miskolci Első Lady LC: a finom fogásokon túl, ízelítőt kaphattak a klub tagjai abból is, milyen érzés lehet látássérültként étkezni úgy, hogy a tapintáson túl, csak az ízlelésünkre támaszkodhatunk.

Nagy feladat volt ez, mind nekik, mind a felszolgálóknak, akik megtanulták, hogyan szükséges, és hogyan illik egy látássérültnek feltálalni a menüsort. Barnóczki Gábor, a Vakok és Gyengénlátók Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Egyesületének elnöke és Szűcs Zsuzsanna alelnök asszony számos rejtelembe, "kulissza titokba" avatta be a tagokat a látássérültekkel kapcsolatban.

Rendkívüli hangulatban osztották meg ezeket az információkat, olykor akár viccesen is, ámde egy látássérülttel történő sztori, mégha utólag vicces is, ugyanúgy elgondolkodtató is, hiszen nem is gondolnánk, miken mennek keresztül egy általános hétköznapon vagy akár egy utazás során. Ezúton köszönik az elnök úrnak és elnök asszonynak a közreműködést és a részvételt.

Az este hangulatáról Cselepák Balázs, színművész és a ZENITA alapítvány tehetségei (Balogh Zoé, Balogh Luca, Meder Liza) gondoskodtak. Ezúton is köszönik a színvonalas műsorszámokat. A helyszínt a City Hotel-Drót Bisztró biztosította, amit szintén köszönnek a klub tagjai.

Végül, de természetesen nem utolsó sorban, köszönik mindazoknak, akik a jelenlétükkel, részvételükkel megtisztelték a klubot és osztoztak velük az ünneplésben.

 


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba